Η Ποιήτρια/Συγγραφέας/Ερευνήτρια Κ. Κιαρτζή Σε Παγκόσμια Αποκλειστικότητα Αποκωδικοποιεί Το Σύμβολο της Μακεδονικής Δυναστείας Τον Ρόδαξ


Σύντομα στην Θεσσαλονίκη Η Πολυβραβευμένη Ποιήτρια Κυριακή Κιαρτζή, θα παρουσιάσει το ερευνητικό της έργο με θέμα το Πανάρχαιο σύμβολο που υιοθετήθηκε απο την Μακεδονική Δυναστεία σε Παγκόσμια Αποκλείστικοτητα.
Η Αγαπημένη καλλιτέχνης της Θεσσαλονίκης τολμά για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά του τομέα της Αρχαιολογίας, εισχωρώντας στο πεδίο του μυστικού ευατού αδιάσπαστα ενωμένου με τον κόσμο της σύγχρονης επιστήμης και τις παντα επίκαιρες αξίες του Ιερού Ελληνικού Παρελθόντος.



Soon in Thessaloniki Award winning poet Kiartzi Sandy, will present her research on the ancient symbol adopted by the Macedonians dynasty in a world exclusive.
The Favorite Artist of Thessaloniki dares once again to rock the boat in the field of archeology, the field penetrating the secret herself inseparably united with the world of modern science and the pertinent values ​​of the Holy Greek Past.



Τηλέφωνο επικοινωνίας ~Ψ~ Contact Ms. Kiartzi : 00 30 694 5376 197


Comments

Popular posts from this blog

Ο κατακλυσμός του Ωγύγου.

Προμηθέα Πυθαΐδα~ Ονομάζεται η Ελλάνια Ιδιοφυία Της Αμερικής!

Ρόδαξ, Ένα διαχρονικό κόσμημα, σύμβολο και φυλαχτό.