Ιδίως Ανακριβών μήνυμα της Θεάς Αφροδίτης 29/11/2019






"Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να αγαπάτε περισσότερο από τον εαυτό σας. Αυτό δεν αναφέρεται στο "εγώ", παρά στην αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της ικανότητάς σας να βλέπετε τον εαυτό σας ως φάρο φωτός για τον κόσμο. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, δίνεις στους άλλους την άδεια να σε αγαπούν και να σε δέχονται, αντί να επικρίνεις ή να κρίνεις. Όταν αγαπάς και δέχεσαι τον εαυτό σου, στέκεσαι στη ακμαίος, γνωρίζοντας την δύναμή σου και εκπέμπεις μια βεβαιότητα στον κόσμο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Οι περισσότεροι από εσάς στη Γη, ιδιαίτερα όσοι είναι θεραπευτές και εργάτες του Φωτός στον κόσμο, εξακολουθούν να χρειάζονται περισσότερη αυτοκαλλιέργεια σε αυτόν τον τομέα!

Δεν μπορεί κανείς να σταθεί ενώπιον του ανώτερου εαυτού, εάν δεν έχει καταφέρει να μάθει την τέχνη της αγάπης άνευ όρων. Την αποκαλώ «τέχνη», επειδή είναι ένας τρόπος διανόησης που είναι έμφυτος αλλά δεν είναι σύμφωνος με την ανθρώπινη φύση σε θνητότητα. Επειδή οι άνθρωποι είναι προικισμένοι με ένα "εγώ" και ένα συναισθηματικό σώμα που μπορεί να θολώσει την κρίση και την ικανότητά τους να βλέπουν και να σκέφτονται αντικειμενικά τα πράγματα, η σύνδεσή τους με το πνευματικό τους σώμα και το θεϊκό τους σχέδιο μπορεί να χαθεί πολύ γρήγορα και πολύ νωρίς στη ζωή. Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, πολλοί υποβάλλονται σε πράγματα όπως η θρησκευτική κατήχηση, οι κοινωνικές πεποιθήσεις και προσδοκίες, ή ακόμη και κακοποίηση, ή παραμέληση, ή εγκατάλειψη, ή πλύση εγκεφάλου και άλλες συμπεριφορές που αποσκοπούν στην αποσύνδεση και την απογοήτευσή τους. Επιπλέον, πολλές ψυχές εξακολουθούν να φέρουν ανεπίλυτο τραύμα, ή, και κάρμα από προηγούμενες ζωές, που μπορεί να υπονομεύσουν κρυφά την πνευματική ανάπτυξη και επέκταση.

Η αγάπη δεν είναι κατάσταση ή μια εξάρτηση, Αγαπημένες καρδιές.

Είναι... Απλά.

Είναι πώς δημιουργήθήκατε, σε μια στιγμή ευδαιμονίας χωρίς όρους ή προσδοκίες εκτός από το δώρο της ζωής, και την ευκαιρία να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Για πολλούς από εσάς, το κάλεσμα προς το σκοπό της ψυχής σας, σας παροτρύνει να σταματήσετε και να επανεκτιμήσετε πού κατευθύνεται η ζωή σας και αν σας γεμίζει ακόμα με χαρά ή όχι. Αν όχι, προετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να εμπιστευθείτε ότι το ένστικτό σας, η διαίσθησή σας, σας τραβά ή σπρώχνει προς τη σωστή κατεύθυνση και επάνω στο μονοπάτι που θα σας συνδέσει με το θεϊκό σας σχέδιο και τον λόγο της αυτής σας μετενσάρκωσης. Οποιαδήποτε μεταβατική περίοδος μπορεί να αποθαρρύνει, διότι φέρνει μαζί της μια αληθινή αβεβαιότητα και αναταραχή που μπορεί να περιλαμβάνει διαφωνιές, διαμάχες με φίλους και αγαπημένους, και μεταβολές στις θέσεις εργασίας, στη ζωή και στις οικονομικές συνθήκες. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι δυσάρεστο και άβολο, αλλά καμία αλλαγή δεν μπορεί ποτέ να εκδηλωθεί και να ενσωματωθεί χωρίς απαλαγή απο ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, και αυτό ισχύει για όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να εξαλειφθούν ή να επιλυθούν όλα τα περιττά.

Οι άνθρωποι θα έρθουν και θα πάνε στη ζωή σας. Μερικοί θα παραμείνουν στα περίχωρα της μνήμης σας και κάποιοι θα παραμείνουν όταν δεν είναι πλέον επιθυμητοί. Κάποιοι θα παραμείνουν φίλοι δια βίου, ακόμα κι αν παρασύρονται μέσα και έξω σε διαφορετικά σημεία της ζωής σας. Μερικοί άνθρωποι θα μείνουν μόνο για μια στιγμή, αλλά αφήνουν μια επίδραση που θα διαρκέσει μια ζωή. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόσαστε είναι ότι ο καθένας που αγγίζει τη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό παραμένει ή αν σας αρέσει, ή δεν σας αρέσει ή τους αγαπάτε ή όχι πλέον, όλοι μπορούν και έρχονται, να σας διδάξουν κάτι για τον εαυτό σας, και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους, εδώ θα πρέπει να επιλέξετε να δώσετε προσοχή. Το πώς αντιδράτε με κάθε άτομο και τα πράγματα που λένε ή ο τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν είναι μια ένδειξη για το πόση δουλειά πρέπει να κάνετε εσείς για να αγαπάτε τον εαυτό σας άνευ όρων, και πόσο συναισθηματικό τραύμα συνεχίζετε να μεταφέρετε.

Όσο πιο δύσκολο είναι, τόσο περισσότερη δουλειά που κάνετε στον εαυτό σας και τα συναισθήματα που προκαλούν άλλοι μέσα σας, τόσο πιο γρήγορα θα είναι το ταξίδι σας σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης και κυριαρχίας. Εξαρτάται εντελώς από εσάς!


Η ευαισθητοποίηση είναι το κλειδί, Αγαπητοί, καθώς μπορεί να διευκολύνει τον προβληματισμό και τη σκόπιμη αλλαγή στις προοπτικές σας, που επηρεάζουν τον τρόπο που επιλέγετε να αντιδράτε και να αλληλεπιδράτε με τους ανθρώπους. Η σκέψη, πριν ενεργήσετε, να μιλήσετε ή να γράψετε, θα επηρεάσει τεράστια τις ενέργειες, τις αντιδράσεις και τις αλληλεπιδράσεις των γύρω σας.

Κρατώντας το κέντρο της καρδιάς μέσα σε μια σφαίρα αγάπης θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια θερμή ή αστική ανταλλαγή, στην εκδίκηση ή στην αποδοχή, διαφωνώντας ή συμφωνώντας ότι διαφωνείτε. Η επιλογή εξαρτάται πάντα από εσάς, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.

Έτσι λοιπόν, είμαι εδώ με τη σφαίρα του μπλε φωτός, έτοιμη να σας βοηθήσει να αγαπάτε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε το ταξίδι σας προς την ανάπτυξη και την κυριαρχία της ψυχής. Επικαλεστείτε με για να σας βοηθήσω σε αυτή την αναζήτηση.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό.

Είμαι Αφροδίτη,

Πάντα Ερωτευμένη με την Ανθρωπότητα,

Και Έτσι Είναι."


Ιδίως Ανακριβών απο την Αθηνά Ετάνα.

Comments

Popular posts from this blog

Ο κατακλυσμός του Ωγύγου.

Προμηθέα Πυθαΐδα~ Ονομάζεται η Ελλάνια Ιδιοφυία Της Αμερικής!

Ρόδαξ, Ένα διαχρονικό κόσμημα, σύμβολο και φυλαχτό.