Η ανάπτυξη της Ψυχής και οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους σήμερα. Αγαμία: Πως μπορώ να ζήσω εντός του Θείου Μέγα Εαυτού;





Αγαμία. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη δική μας Ανάπτυξη. Η ενέργεια παράγεται από μέσα, εσωτερικά, δηλαδή στο κέντρο του Εαυτού και όχι του Εγώ. Όταν ζείτε σε μια ασυνείδητη κατάσταση ύπαρξης την α-συνειδητότητα, τότε εσείς και ο οποιοσδήποτε δηλαδή, μπορεί να ενδώσει στις επιθυμίες της κατώτερης φύσης του με τρόπους που ικανοποιούν το Εγώ, και όχι τον Εαυτό. Το "βόλεμα" είναι ένα φαρμάκι που μπορεί έμμεσα να σαμποτάρει την Ψυχή, αναζητώντας επιβεβαίωση για το ποιός είναι μέσω των Άλλων έναντι του Εαυτού. Αντί της συν-εξάρτησης αυτής, θα πρέπει να εκτιμήσουμε τη δική μας μοναδική Ύπαρξη. Η αγαμία δεν είναι απαραίτητα μια θρησκευτική προσέγγηση της αγνότητας και επικέντρωσης στο αυτούσιο, αλλά μάλλον η τέχνη της θρέψης μιας Υψηλής Συχνότητας και Υπέρ-Δόνησης η οποία επιτυγχάνεται μέσω του Ελέγχου και του δαμάσματος των κατωτέρων φύσεων.

Η ζωή είναι μια σειρά αιτιών και αποτελεσμάτων, δράσης και αντίδρασης. Είναι σημαντικό να ενδοσκοπείτε την κάθε εμπειρία που βιώνετε καθώς αυτή εξελίσσεται μπροστά σας. Η οικειότητα και το να έλκεστε προς συγκεκριμένα άτομα είναι απολύτως φυσιολογική όταν αυτή δονείται σε μια ανώτερη συχνότητα, και όταν είναι αμοιβαίη και φυσικα υπάρχει η ανάλογη ανταπόδωση. Ωστόσο, εάν ο ένας σύντροφος είναι λιγότερο εξελιγμένος από τον άλλο, εκδηλώνεται μια ανισορροπία. Αντί να εξελίξετε την ψυχή του άλλου, και να τον/την φέρετε στην δική σας ολόφωτη πορεία, τα ψυχικά και ψυχολογικά "μπαγκάζια" του άλλου συντρόφου, με την χαμηλή δόνηση, θα μοιράζονται μεταξύ των συνεχώς ανταλλάξιμων ενεργειών σας. Γι 'αυτόν τον λόγο πρέπει να επιδιορθώσουμε τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους, με διάκριση και απόλυτη αντικειμενικότητα, χρησιμοποιώντας τη συνειδητή πρόθεση. Η επιλογή της μοναχικότητας και όχι μοναξιάς, είναι απαραίτητη κατά την προσπάθεια επαναβαθμονόμησης και επαναδρομολόγησης του Φυσικού και Συναισθηματικού Σώματος στο μονοπάτι του "Γνῶθι Σαὐτόν". Αγκαλιάστε τον προσωπικό σας χρόνο, και τον ιερό σας χώρο, καθώς το πνεύμα σας καταλύει την κατώτερη Φύση και εναρμονίζεται με Αυτογνωσία βαδίζοντας στο μονοπάτι προς την Αλήθεια.


Η σεξουαλική ενέργεια είναι απλώς δημιουργική ενέργεια που μεταμφιέζεται. Αντί να ανταλλάζουμε ελεύθερα αυτήν τη Θεία ουσία μας με εκείνους που δεν μπορούν και δεν αντηχούν στο μήκος κύματος μας, μπορούμε να εκφράσουμε την Ευγνωμοσύνη μας για την Εσωτερική Γαλήνη, και τη Χαρά που μας χαρίζονται απο τον Μέγα Εαυτό. Με την εξάχνωση, με το να "ἐξαγνίζω" τα σώματα μου (και ναί είναι πολλά, όχι μόνο το φυσικό, ή αιθερικό, νοητικό, ψυχοσωματικο αλλά... άλλα 36..!) μέσω της Αναπνοής μου, μπαίνοντας σε διαλογιστικές καταστάσεις εν-συνειδητοποίησης, η μικροκοσμική τροχιά επιλύεται μέσω του Θείο Σώμα μου.



Με αρκετή εξάσκηση, μπορεί κανείς να ανεβάσει την Ερμητική φορά του, (γνωστή και ως Kundalini στην ανατολή) κατά βούληση. Η Ιερή Ανταλλαγή Ενέργειας καλλιεργείται πρώτα από τον Εαυτό και για τον Εαυτό.



Μεταλλάξτε την κατώτερη επιθυμία για αποδοχή και επιβεβαίωση, και νιώστε το σφαιροειδής Θείον Κέντρο του δικού σας Όντος.



Αθηνά Ετάνα,
17 Ιουλίου 2020.

Comments

Popular posts from this blog

Ο κατακλυσμός του Ωγύγου.

Προμηθέα Πυθαΐδα~ Ονομάζεται η Ελλάνια Ιδιοφυία Της Αμερικής!

Ρόδαξ, Ένα διαχρονικό κόσμημα, σύμβολο και φυλαχτό.